Două persoane au fost rănite, după ce un microbuz cu moldoveni s-a răsturnat în Ucraina: Ce spune MAEIE

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) prin intermediul Ambasadei Republicii Moldova la Kyiv, s-a autosesizat în legătură cu producerea, în dimineața zilei de 26 august curent, a unui accident rutier cu implicarea unui microbuz de model Mercedes, care se deplasa în Federația Rusă din Republica Moldova. Accidentul s-a produs la ora 05:40 în localitatea Kipti, regiunea Cernigov, la 90 km de Kyiv.

Foto:

În microbuz erau la bord cetățeni din Republica Moldova și din Federația Rusă. Urmare ciocnirii cu alt mijloc de transport, au avut de suferit 2 persoane. Este vorba despre o cetățeană a Republicii Moldova și o cetățeană din Federația Rusă, ambele s-au ales cu leziuni ușoare.

Ambele persoane au fost consultate de medici și au refuzat spitalizarea.

Reprezentanții misiunii diplomatice sunt în contact cu responsabili din cadrul poliției naționale de patrulare din regiunea Cernigov, care au confirmat că toți pasagerii unității de transport au fost preluați și au continuat ruta spre Moscova.

Un microbuz pe cursa Moldova-Rusia s-a răsturnat în localitatea Kipti, Ucraina. Moldovenii au fost nevoiți să aștepte ore în șir lângă microbuzul răsturnat.


Pub