Principală  —  IMPORTANTE   —   Doi soți din R. Moldova,…

Doi soți din R. Moldova, o tânără de 26 de ani și un tânăr de 29 de ani, și-au pierdut viața într-un accident produs în Italia: s-au căsătorit cu 6 luni în urmă. Prietenii tinerilor au lansat o campanie de strângere de fonduri pentru repatriere

Doi soți din R. Moldova, o tânără de 26 de ani și un tânăr de 29 de ani, care s-au căsătorit cu șase luni în urmă, și-au pierdut viața marți noaptea într-un accident produs în orașul italian Ferrara.

Tragedia s-a produs în seara zilei de marți, 24 august. Cei doi tineri din R. Moldova, care munceau în Italia, se aflau pe o motocicletă în momentul în care au fost izbiți violent de un automobil. Presa italiană scrie că impactul a fost atât de violent încât cei doi tineri au decedat la scurt timp, iar șoferul automobilului a fost rănit și transportat la spital.

Cristina și Boris Danu, de 26 și 29 de ani, de origine moldovenească, locuiau în orașul Ferrara. El era curier la firma Bartolini, iar ea era chelneriță și obținuse permisul de ședere italian cu o zi înainte de tragedie.

Ciocnirea a fost cumplită. Cei doi tineri au fost aruncați pe asfalt și, în ciuda încercărilor de resuscitare din partea medicilor (trei ambulanțe și elicopterul de la Bologna au intervenit la fața locului) tinerii au murit. Șoferul mașinii a fost internat la spitalul Cona cu brațul rupt și se află în afara oricărui pericol. Poliția locală a intervenit la fața locului, iar strada unde s-a produs accidentul a fost închisă pentru o perioadă îndelungată de timp”, transmit jurnaliștii de la La Nuova Ferrara.

Prietenii celor doi tineri au lansat o campanie de strângere de fonduri pentru a ajuta financiar familiile îndurerare ale tinerilor decedați.

Plânge Ferrara, plângem toți…. Pierderea unor persoane dragi este, fără îndoială, una dintre cele mai triste şi emoționante încercări ale vieții. Gândurile trimise celor apropiați în momentele grele sunt un mod sincer de a ne exprima regretul şi sprijinul în caz de orce nevoie. Vin cu un mesaj de rugăminte pentru toți Moldovenii din oraşul Ferrara acei care au cunoscut acești doi îngeri Boris și Cristina Danu care sau stins din viață în data de 24/08/2021 și au plecat prea devreme lăsînd in urmă durere şi tristețe. Sincere condoleanțe familiei Danu. Să nu fim indiferenți. Reacționați la aceasta postare, apasați şi butonul de distribuire pentru un mic ajutor financiar. Se pot face donații pe contul surioarei decedatului, Diana Danu.

Mai jos voi lăsa toate coordinatele contului bancar şi codicele fiscal.Mulțumim tuturor care le vor fi alături la aşa nevoie şi necaz”, se menționează într-o postare făcută pe Facebook de către una dintre prietenele tinerei decedate.

Doritorii de a ajuta financiar familiile pot găsi aici datele bancare.