SMART CREDIT în tandem cu parteneriatul extern

O.C.N „SMART CREDIT” S.R.L. continuă să-și diversifice gama de produse creditare, competitive pe piața financiară, orientate spre necesitățile clienților săi din diferite domenii. Astfel, în urma unei analize minuțioase a cererilor clienților, compania pune un accent deosebit pe sprijinul financiar pentru micii întreprinzători, atât din mediul rural, cât și din  mediul urban. Drept exemplu servește ultimul produs „Business la feminin”, care este destinat femeilor care își propun înființarea unei afaceri sau, altfel spus, compania susține startup-urile înființate de femei.

Accentul pus pe dezvoltarea segmentului micilor întreprinzători a devenit un obiectiv major, atât pentru companie, cât și pentru partenerii săi externi, cu care compania O.C.N „SMART CREDIT” S.R.L. cooperează fructuos în ultimii 11 ani de activitate. Astfel, în această perioadă, compania a reușit să atragă mai mulți parteneri externi cu renume, cum ar fi: KIVA MICROFUNDS (SUA), CoopEst Netherland, Oiko Credit, Fundation Grameen Credit Agricole (Franța).

Recent, O.C.N „SMART CREDIT” S.R.L, în urma parteneriatului încheiat cu HELENOS, a obținut un credit în sumă de 500.000 EURO pe o perioadă de 3 ani, destinat micilor antreprenori din diferite domenii (agricultură, comerț, producție) în mediul rural. Această cofinanțare a fost susținută de Uniunea Europeană, prin programul Employment Social Innovation (EASI). Datorită acestor parteneriate și, respectiv, finanțării externe, O.C.N „SMART CREDIT” S.R.L. capătă tot mai multă încredere și loialitate din partea clienților săi. Acest fapt ne demonstrează deschiderea a două noi sucursale în municipiile Cahul și Edineț, în perioada pandemică, o perioadă fără precedent și extrem de dificilă, însă care nu a stopat dezvoltarea rețelei de filiale ale companiei.

Așadar, O.C.N „SMART CREDIT” S.R.L. este prezentă în toată țara, de la nord, la sud (Cahul, Căușeni, Cimișlia, Chișinău, Călărași, Ungheni, Rîșcani, Edineț), cu diverse produse creditare competitive (consum, business, start-up) și deservire înaltă pentru clienții săi curenți și potențiali.

Acum ne puteți contacta on-line www.credit.smartcredit.md sau pe pagina de Facebook.

Call-center 022 20 20 20

Vă așteptăm cu drag!

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.