TestRapid la cel mai mare laborator de testare antigen

Fie că pleci peste hotare sau vrei să te asiguri de starea sănătății tale, un test antigen COVID-19 este soluția de care ai nevoie. Iar TestRapid îți pune la dispoziție cel mai mare laborator de testare antigen.

Testarea rapidă la antigenul COVID-19 este un test imunocromatografic destinat detectării directe și calitative a antigenelor nucleocapsidei SARS-CoV-2 în exudatul nazofaringian și exudatul orofaringian de la persoane. În urma testării se eliberează Certificat Medical în limba engleză ce este acreditat pentru călătorii peste hotare.

Noul laborator se află în incinta universității ULIM, str. Vlaicu Pârcălab 52, având intrare separată și respectând toate normele și standardele sanitare. Fiind dotat cu echipament special pentru dezinfectare, 3 săli de așteptare și cadru medical calificat, TestRapid îți oferă posibilitatea să obții rezultatul testului antigen sigur și în doar 15 minute!

Programul de lucru este de luni până duminică, iar programarea se face online, pe www.testrapid.md, sau la numărul de telefon +373 78 988 988.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.