23:00:20 24.04.2024
Stiri

Decizii neașteptate la Hollywood: actori care au vrut ca personajele lor să fie eliminate din filme și seriale de succes

Actualitate 26.08.2021 08:43 Vizualizări3786 Autor: Ziarul National
Decizii neașteptate la Hollywood: actori care au vrut ca personajele lor să fie eliminate din filme și seriale de succes


Unii dintre actorii pe care îi admirăm continuă să fie și în zilele noastre asociați cu rolurile iconice pe care le-au interpretat. Este de la sine înțeles că fanii își doresc să îi vadă cât mai mult pe micile ecrane, dar trebuie să luăm în considerare că mai există și actori care și-au exprimat dorința ca personajele lor să fie eliminate dintr-o producție, iar în spatele acestor decizii se află motive surprinzătoare.

Patrick Dempsey – Grey’s Anatomy

Fanii Grey’s Anatomy au fost dezamăgiți când actorul Patrick Dempsey, care l-a interpretat aproape 11 ani pe Derek Shepherd, a anunțat că nu va mai apărea în serial. El a decis că este timpul să meargă mai departe și și-a dorit ca personajul său să fie eliminat din serial. În ciuda faptului că a fost o decizie dificilă, mai ales că a jucat atâția ani în acest serial, a considerat că este cel mai bun lucru pe care l-ar putea face.

T.R. Knight – Grey’s Anatomy

Un alt personaj îndrăgit de fanii serialului Grey’s Anatomy și care a dispărut este și George O’ Malley, jucat de T.R. Knight. Actorul a luat decizia de a părăsi serialul încă de la primele episoade din sezonul cinci, atunci când acesta nu a fost mulțumit de direcția pe care o lua personajul său. Așa că, el a vorbit cu producătorii și a ajuns la concluzia că își dorește să părăsească serialul. Deși au trecut foarte mulți ani, tot crede că a luat la vremea respectivă o decizie bună.

Andrew Lincoln – The Walking Dead

Timp de nouă sezoane, Andrew Lincoln l-a jucat pe Rick Grimes în serialul The Walking Dead. După ce au existat mai multe dezbateri, actorul a luat hotărârea că este timpul să se îndepărteze de rolul din serial. Le-a spus producătorilor acest lucru, motivând atunci că își dorește să se dedice familiei.

Milo Ventimiglia – Gilmore Girls

Milo Ventimiglia l-a jucat pe Jess Mariano, iubitul lui Rory Gilmore, în serialul Gilmore Girls. Actorul a fost cel care a luat decizia de a părăsi serialul și le-a spus producătorilor că vrea ca personajul său să fie lovit de autobuz sau chiar înjunghiat. Însă, această direcție nu a fost împărtășită și de producătorii serialului.

Dean Norris – Breaking Bad

Dean Norris l-a interpretat pe Hank Schrader în Breaking Bad. Spre finalul ultimului sezon, actorul a fost distribuit într-un al serial și a crezut că programele de filmare se vor suprapune, motiv pentru care a considerat că este mai bine să discute cu producătorii, astfel încât personajul său să fie eliminat mult mai devreme.

Kal Penn – House M.D.

Actorul Kal Penn a jucat în serialul House M.D., acolo unde a avut rolul doctorului Lawrence Kutner. Deși era mulțumit cu serialul, dar și cu personajul, i s-a prezentat o ofertă pe care nu o putea refuza. Atunci când președintele Obama era în funcție, actorului i s-a propus să facă parte din administrația sa, în calitate de director pe probleme interguvernamentale. Kal Penn a vrut să profite de această oportunitate și a vorbit cu producătorii pentru a le spune că își dorește ca personajul său să fie eliminat din serial, iar el să se poată concentra pe politică.

Adewale Akinnuoye-Agbaje – Lost

Chiar dacă mulți și-ar dori să trăiască măcar o zi în Hawaii, actorul Adewale Akinnuoye-Agbaje, cel care l-a jucat pe Eko în Lost, nu era atât de fericit. El stătea în Hawaii, acolo unde se filma serialul, și și-a dorit ca personajul său să fie eliminat. Era nefericit din cauza faptului că trăia singur acolo și era departe de familie. Părinții lui au murit la vremea aceea și el voia să fie alături de familia lui în Marea Britanie. În cele din urmă, producătorii i-au înțeles situația.

John Francis Daley – Bones

John Francis Daley a avut rolul lui Lance Sweets în serialul Bones. Chiar dacă s-a simțit bine interpretând acest personaj, în cele din urmă actorul a spus că își dorește să părăsească serialul. El a vrut să meargă pe un al drum și chiar să își încerce norocul în regie. După mai multe discuții avute cu producătorii, Dr. Sweets a dispărut la începutul sezonului zece.

Topher Grace – That ’70s Show

Pentru Topher Grace, rolul din That ’70s Show a fost primul său job în actorie. L-a jucat pe Eric Forman mult timp, însă la un moment dat și-a dorit să iasă din serial și să treacă la roluri ceva mai serioase pe marile ecrane. Din cauza programului de filmare destul de exigent pe care îl avea la That ’70s Show, i-a fost greu să se implice și în roluri pentru filme. Ulterior, a decis că este cazul să plece din producție.

Harrison Ford – Star Wars

Unul dintre rolurile iconice cu care este asociat Harrison Ford este Han Solo din franciza Star Wars. După ce mulți ani la rând a fost cunoscut după numele acestui personaj, a ajuns la concluzia că este timpul să lase loc noilor personaje, iar el să meargă mai departe. În filmul The Force Awakens dorința lui este îndeplinită, iar Han Solo este ucis într-un mod șocant.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md