(foto) Accident grav lângă Lozova. Un şofer care avea şi pasageri minori a ignorat indicatorul STOP

Un grav accident rutier s-a produs în această seară, în jurul orei 18:00, pe traseul M1 Leușeni-Chișinău, în preajma localității Lozova. Există înregistrat un deces!

Din informaţiile disponibile aflăm că un autocamion ce rula pe drumul principal Leușeni-Chișinău, la cârma căruia se afla un bărbat de 61 de ani, a fost lovit din partea laterală dreaptă de un Renault Laguna, care se deplasa în intersecție de pe drumul secundar și a ignorat prevederile indicatorului rutier “Trecere fără oprire interzisă”.

În urma impactului patru pasageri din Renault, dintre care doi copii cu vârstele de 12 ani și 11 luni, dar şi părinţii lor, au fost transportați la Spitalul Raional din Străşeni şi cel din Hînceşti pentru îngrijiri medicale, starea lor fiind gravă.

Conducătorul autoturismului Renault a decedat până la sosirea ambulanței, fiind nevoie de intervenții suplimentare de descarcerare pentru a scoate corpul neînsuflețit dintre fiarele contorsionate.

Conducătorul autocamionului nu se afla în stare de ebrietate și deține permisul de conducere conform categoriei. Alte circumstanțe cu privire la comiterea accidentului rutier se stabilesc.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/