Adrian Băluțel revine în Parlament. Cine îi va lua locul la şefia cabinetului prim-ministrei Gavrilița

Irina Odobescu
26/08/2021

Stela Jemna urmează să preia funcția de șefă a cabinetului prim-ministrei Gavrilița, după ce, joi, Adrian Băluțel a anunțat că revine la activitatea de deputat pe lista Partidului Acțiune și Solidaritate.

„În ultima săptămână, am lucrat cot la cot cu Stela Jemna care urmează să exercite funcția de șef de cabinet. Îi doresc mult succes în activitate și sunt sigur că organizarea cabinetului rămâne pe mâini bune. Eu revin cu toată energia la activitatea de deputat în Parlamentul Republicii Moldova și secretar al comisiei Politică Externă și Integrare Europeană. Avem mult de muncit, pentru a răspunde la așteptările cetățenilor și a schimba Republica Moldova în bine”, a scris Băluțel pe Facebook. 

Stela Jemna a absolvit Facultatea finanțe și contabilitate de la Academia de Studii Economice din Moldova. Pe parcursul anilor, a lucrat în mai multe proiecte ale organizațiilor internaționale, lansate în Republica Moldova. Stela Jemna şi-a făcut carieră şi în jurnalistică, după ce a învăţat la  Școala de Studii Avansate în Jurnalism, apoi a obţinut şi o bursă prestigioasă,  Fullbright în SUA. 

Irina Odobescu
26/08/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii