/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ STOP CADRU: Președintele Poloniei a greșit protocolul la ceremonia de întâmpinare a sa la Chișinău. Cum a reacționat Maia Sandu

missing
26 august 2021, ora 20:05

Sosit astăzi la Chișinău, pentru a fi prezent vineri la ceremoniile dedicate celor 30 de ani de independență a Republicii Moldova, președintele Poloniei, Andrzej Duda a fost protagonistul unui moment stânjenitor. După ce a fost întâmpinat de șefa statului, Maia Sandu, la capătul covorului roșu întins în fața Președinției, oficialul polonez a greșit procedurile protocolare. 

Miai exact, atunci când cei doi șefi de stat au pornit spre garda de onoare, Andrzej Duda a stat în dreapta Maiei Sandu. Președinta de la Chișinău a reacționat însă rapid și i-a arătat locul pe care trebuie să îl ocupe, conform protocolului.

La evenimentele de vineri organizate cu ocazia aniversării celor trei decenii de la semnarea Declarației de Independență vor mai participa președintele României, Klaus Iohannis și cel al Ucrainei, Vladimi Zelenski.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram