/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

ABBA revine! Noile piese ale legendarei trupe ar putea fi lansate în septembrie, după o pauză de 39 de ani

missing
26 august 2021, ora 20:07

Trupa ABBA, celebră în anii 70-80, a lansat joi dimineața un nou site ”Abba Voyage” destinat fanilor săi care așteaptă cu nerăbdare primul proiect muzical al suedezilor după nu mai puțin de 39 de ani, relatează BBC, preluat de Hotnews.

Fanii sunt rugați să se înregistreze pe site, dacă sunt interesați de noul proiect care ar consta într-un turneu virtual cu holograme anunțat inițial în 2016.

Lansarea pieselor ”I Still Have Faith In You” și ”Don’t Shut Me Down” a fost amânată de mai multe ori. Site-ul The Abba Voyage indică data de 2 septembrie ca dată de lansare a noului proiect.

Formația a fost înființată în 1972, iar după câștigarea Premiului Eurovision, cei patru artiști au vândut aproape 400 de milioane de albume în întreaga lume.

Trupa a inspirat și producția cinematografică, flmul ”Mamma Mia!” (2018) fiind vizionat de peste 50 de milioane de spectatori. În prezent, poate fi vizionat pe platforma Netflix.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram