/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Accident cumplit lângă Lozova! Un bărbat a murit, iar alte patru persoane, printre care doi copii, au fost rănite

missing
26 august 2021, ora 21:25

Accident cumplit pe traseul M1 Leușeni – Chișinpu, lângă localitatea Lozova! Un bărbat a murit, iar alte patru persoane, printre care doi copii, au fost rănite după ce un Renault și un autocamion s-au ciocnit violent. Nenorocirea s-a produs în această seară, în jurul orei 18:00. 

Polițiștii au stabilit preliminar că, un bărbat de 61 de ani aflându-se la volanul unui autocamion și deplasâdu-se pe drumul principal Leușeni – Chișinău, a fost tamponat lateral pe dreapta de un automobil de marca Renault Laguna, care se deplasa în intersecție de pe drumul secundar și a ignorat prevederile indicatorului rutier- trecere fără oprire, interzisă.

În urma impactului, patru pasageri din Renault, dintre care doi copii cu vârstele de 12 ani și altul de 11 luni, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale, iar șoferul a decedat pâna la sosirea ambulanței.

Conducătorul autocamionului nu se afla în stare de ebrietate și deține permisul de conducere conform categoriei.

Alte circumstanțe cu privire la comiterea accidentului rutier se stabilesc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram