image
Sursa foto: Ion Strungaru

FOTO: Au loc ultimele pregătiri pentru parada militară dedicată Zilei Independenței

Polițiștii de frontieră au participat astăzi la ultimul antrenament general pentru Parada militară dedicată Zilei Independenței, care va avea loc la 27 august, în Piața Marii Adunări Naționale.

Un număr de 70 de angajați ai Poliției de Frontieră, conduși de comisarul Eugen Moldovan vor defila vineri în Piața Marii Adunări Naționale. Aceștia vor fi acompaniați de orchestre militare, printre care se regăsește și Fanfara Poliției de Frontieră, în frunte cu dirijorul, comisar-șef, Andrei Florea. 

În cadrul unei întâlniri cu personalul care participă la Parada militară, șeful Poliției de Frontieră Rosian Vasiloi le-a mulțumit pentru efortul depus în perioada repetițiilor, cât și pentru angajamentul de a prezenta cu multă demnitate Poliția de Frontieră în cadrul Paradei militare. „Voi, cei 70 de polițiști de frontieră reprezentați pe cei care zi de zi sunt în misiuni la frontieră și, tot voi, reprezentați veteranii Serviciului de Grăniceri al Poliției de Frontieră care au stat la baza creării acestei instituții”, a spus șeful poliției de frontieră.

Amintim că la evenimentele dedicate zilei independenței vor fi prezenți președintele României, Klaus Iohannis, președintele Ucrainei, Volodymyr Zelenskyy și președintele Poloniei, Andrzej Duda, cât și alți oficiali de rang înalt.

ss
ss

Noutăţile partenerilor

comentarii: