image
Sursa foto: kyivoperative//telegram

Ministerul de Externe, despre accidentul din Ucraina: Opt persoane, printre care 4 copii, au fost transportați la spital

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene anunță că prin intermediul Ambasadei Republicii Moldova la Kiev s-a autosesizat în legătură cu accidentul rutier produs azi dimineață în capitala Ucrainei. Autocarul înmatriculat în Republica Moldova de pe cursa Moscova – Chișinău avea la bord cetățeni moldoveni, ucraineni și ruși.

Reprezentanții misiunii diplomatice s-au deplasat la fața locului și au întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autorități în vederea obținerii unor informații suplimentare cu privire la situația persoanelor afectate.

Conform informațiilor obținute de la autoritățile locale, în urma producerii accidentului, mai mulți pasageri s-au ales cu diferite traumatisme, opt persoane, inclusiv patru copii, fiind ulterior direcționați la un spital local pentru investigații detailate. Potrivit responsabililor de la Poliția națională de patrulare a Ucrainei și a Serviciului pentru situații excepționale, după investigații toți cei opt pasageri au refuzat spitalizarea.

Totodată, în direcția orașului Kiev se deplasează un alt autocar pentru preluarea pasagerilor și continuarea rutei spre Moscova. Autocarul la moment se află în regiunea Vinnița, urmând în 2 ore să preia pasagerii spre destinația finală.

Noutăţile partenerilor

comentarii: