image
Sursa foto: leparisien.fr

Franța: Un moldovean și-a împușcat mortal fiul de 7 ani; Apropiații familiei cer ajutorul oamenilor pentru repatriere

Un moldovean de 34 de ani și-a împușcat fiul de 7 ani și l-a lăsat într-o cameră de gunoi, în Franța. Bărbatul a încercat să își pună capăt zilelor. Apropiații familiei cer ajutorul oamenilor pentru repatriere.

Pe 20 august, un băiat de 7 ani a fost găsit mort în Villemomble, în Seine-Saint-Denis, Franța. Potrivit informațiilor, el a fost ucis de tatăl său, un bărbat de 34 de ani.

Potrivit Sudinfo, un bărbat de 34 de ani se află în spatele uciderii copilului, fiul său de doar 7 ani, pe care l-a împușcat în cap pe 20 august.

El ar fi contactat mama la locul de muncă pentru a-i spune faptele. În timpul intervenției poliției la casa familiei, oamenii legii l-au găsit pe bărbat pe patul din dormitor, unde tocmai încercase să se sinucidă.

Serviciile de urgență l-au îngrijit și a fost transportat în stare critică la spital.

Familia a locuit într-o clădire cu șapte etaje în care restul rezidenților sunt șocați. Mulți dintre ei nu înțeleg ce l-a determinat la un astfel de act, referindu-se la el ca un vecin prietenos: „El a ajutat oamenii de mai multe ori când a existat o scurgere de apă în casele lor sau chiar în arborele liftului. "

Le Parisien relatează că tatăl în vârstă de 34 de ani tocmai a fost eliberat din închisoare pe 3 august.

Cei apropiați apelează la ajutorul oamenilor cu scopul de a aduna suma de bani necesară pentru a repatria micuțul.

Noutăţile partenerilor

comentarii: