Cu Orange Love schimbăm lucrurile în bine la Summer Fest

Orange te invită să ne distrăm împreună la Summer Fest, acţionând responsabil faţă de mediu şi cu grijă faţă de copiii orfani care îşi doresc să meargă la şcoală.

Foto: Orange

Ne distrăm responsabil cu Orange Green

Pentru că la Orange avem grijă de mediu şi ne asumăm un comportament responsabil faţă de Planetă, o noutate a festivalului din acest an, este colectarea telefoanelor uzate pentru reciclare.

Vino şi tu în Zona Orange Love de la Summer Fest, lasă telefonul pe care nu îl mai foloseşti în boxa dedicată, iar noi vom avea grijă ca acesta să fie reciclat corespunzător.

Alătură-te acestei acţiuni de sustenabilitate şi responsabilitate faţă de mediu, iar noi, împreună cu partenerul nostru MoldRec Group te vom premia cu cadouri ecologice, marca Orange Green.

Cu Orange, să reciclezi telefonul e simplu

La Orange, promovăm şi aplicăm principiile economiei circulare pe întreg perimetrul activităţilor desfăşurate. Deși nu producem telefoane, ci doar ajutăm la comercializarea acestora prin intermediul magazinelor din toată țara, credem că este responsabilitatea noastră să contribuim la reducerea impactului lor asupra mediului. De aceea, încurajăm clienții Orange:

- să prelungească durata de utilizare a telefoanelor prin repararea acestora;

- să dea o noua viaţă telefoanelor funcţionale, oferindu-le în dar celor dragi pentru reutilizare;

- să aducă telefoanele uzate în magazinele Orange, pentru a fi reciclate.

Astăzi, Orange colectează telefoane vechi în 38 de magazine directe și partenere. Aparatele colectate sunt preluate periodic de către o companie specializată care se ocupă de exportarea acestora pentru o ulterioară recondiţionare sau reciclare.

Mai multe informaţii despre iniţiativele Orange Green, găsești aici.

Pedalăm pentru acces la educaţie


La Summer Fest, te încurajăm să ajuţi copiii orfani să meargă la şcoală. Fundaţia Orange Moldova te invită să depăşeşti propriile recorduri şi să pedalezi pe bicicleta statică din zona Orange Love, pentru a ajuta copiii rămaşi fără ocrotire părintească să meargă la şcoală.

Fundaţia Orange Moldova va oferi câte 100 de lei pentru fiecare kilometru parcurs pentru a susţine copiii plasaţi în Serviciul asistenţă parentală profesionistă şi Serviciul Casă de Copii de tip familial din Străşeni să înceapă un nou an şcolar cu toate cele necesare: echipamente, rechizite, încălţăminte sau bunuri de primă necesitate. Pentru cei mai înverşunaţi “ciclişti”, am pregătit mai multe premii Orange Love.

Află mai multe despre misiunea şi activităţile Fundaţiei Orange Moldova.

Acţionăm ECO-responsabil la cea mai mare petrecere open-air a anului

Împreună putem reduce impactul negativ asupra mediului, acţionând cu grijă şi în timpul festivalului prin selectarea deşeurilor generate, astfel te îndemnăm să arunci fiecare tip de deşeu în urna dedicată: sticlă, hârtie, plastic.

Pentru a contribui la un mediu curat şi ecologic, partenerul festivalului, MoldRec Group/Garda de reciclare împreună cu 20 de voluntari, va asigura colectarea selectivă şi reciclarea eco-raţională a deşeurilor pe parcursul celor două zile de festival.

Ne pasă de sănătatea ta, de aceea, te rugăm să te aliniezi tuturor normelor de protecţie sanitară împotriva Covid-19 şi să ai la tine mască de protecţie şi dezinfectant de mâini.

Te aşteptăm pe 29-30 august la Grădina Botanică, pentru a trăi împreună experiențe de neuitat şi emoţii demne de un album!


// console.log('no ads situation')