Lost in Moldova a obținut premiul internațional pentru „Cel mai bun Serial WEB”

Un nou premiu pentru „Lost in Moldova”. Serialul cu actori din Republica Moldova și Statele Unite, ce prezintă călătoria și relația cu noii semeni cu care se întâlnește un tânăr american, care devine voluntar al Corpului Păcii pentru a o impresiona pe fosta lui iubită, a fost desemnat cel mai bun Serial Web Internațional la cea de-a 7 ediție a festivalului: Seoul Webfest”, (Coreea de Sud), scrie SHOK.md.

Foto:

„Mulțumim organizatorilor festivalului pentru că au apreciat munca noastră! Un mare mulțumesc echipei pentru efortul enorm pe care l-au depus ca această poveste să devină realitate”, a fost menționat pe pagina oficială de Facebook.

Ar putea fi o imagine cu text

La momentul actual au loc filmările noilor episoade, unde s-a alăturat și Dumitru Roman, de la Comedy Zebra Show: „Vrem să vă prezentăm un nou personaj din Lost in Moldova! Faceți cunoștință – Mișa!”.


„Lost in Moldova” este un serial TV/WEB, creat și produs de o echipă Moldo-Americană. Serialul urmărește experiența lui Diego (eroul principal), care ajunge în Republica Moldova, unde urmează să predea limba engleză într-o școală de la sat. Tânărul trebuie să se acomodeze cu viața rurală și tot ce înseamnă aceasta: veceu în curte, băile în aer liber, penele de electricitate pe timp de furtună și alte întâmplări neașteptate pentru el.

În serial apar actori moldoveni bine cunoscuți precum Dumitru Mamei și Olga Guțu-Cucu, dar și tânăra Loredana Sandu, cu toții fiind îndrumați de regizorii Vlad Bolgarin și Călin Laur.

Actorul principal și câțiva dintre actorii secundari care urmează să apară în serial sunt din Statele Unite, la fel sunt americani și câțiva dintre producătorii asociați, dar și creatorul serialului, John E. Lewis.

Anterior, pelicula a obținut două trofee la Premiile de la Sydney Web Fest, Australia și a fost decernat cel mai bun serial WEB la un concurs de filme din Italia.



Pub