(video) Mii de oameni au cântat aseară la unison piesele trupei The Motans. Basarabeanul Denis Roabeș, scăldat în aplauze după concert

Trupa The Motans a strălucit la propriu pe scena Teatrului Verde, unde a cântat în fața a zeci de mii de fani, la primul concert solo de la Chișinău. Ultimele bilete s-au vândut cu 3 ore înainte de începerea concertului. Publicul a cântat la unison toate piesele. „August” a fost cântată repetat, după încheierea concertului, la insistența publicului. 

Foto: captură video

Admiratorii trupei au prelungit concertul la ușa cabinei, au fredonat versurile piesei August, până solistul The Motans, Denis Roabeș, nu a ieșit în fața mulțimii. Artistul ar fi fost așteptat și de rude, care l-au îmbrățișat pe artist imediat ce a ieșit afară. Denis le-a mulțumim repetat pentru energia de la concert.

La final, unii au reușit să facă și o poză cu artistul.

Primul concert solo al trupei s-a desfășurat ieri seara la Teatrul Verde. Evenimentul sold-out a durat circa o oră și 30 de minute.

Cele mai cunoscute și apreciate piese, precum ”Versus”, ”August”, ”Weekend”, ”1000 RPM”, au ajuns în fruntea clasamentelor muzicale, atât la radio cât și la TV.


Pub