fbpx

Sheriff Tiraspol, la un pas de accede în grupele Ligii Campionilor: Meci istoric la Zagreb, unde miercuri se joacă returul cu Dinamo

Sheriff va lupta în seara de miercuri, de la ora 22:00, pentru un loc în grupele Ligii Campionilor. Tiraspolenii vor juca returul contra formației Dinamo Zagreb, Croația, la stadionul Maksimir din Zagreb, anunță Federația Moldovească de Fotbal (FMF).

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În tur, tiraspolenii au obținut victorie cu 3 – 0, golurile fiind marcate de Adama Traore – 2 și Dimitris Kolovos.

Partida va fi transmisă în direct de posturile de televiziune Prime (cu comentariu în limba română) și Canal 3 (în limba rusă).

Meciul Dinamo Zagreb – Sheriff va fi arbitrat de către italianul Daniele Orsato (45 de ani), arbitru FIFA din 2010.

Sheriff va putea conta în acest meci pe mijlocașul columbian Frank Castaneda, care a fost suspendat în partida de la Tiraspol pentru cumul de cartonașe galbene.

În primele trei runde ale Ligii Campionilor, Sheriff a trecut de Teuta (Albania) cu scorul general de 5-0, de Alashkert (Armenia), scor general 4-1, și de Steaua Roșie Belgrad, Serbia (1-0) și s-a calificat în faza play-off, asigurându-și totodată cel puțin participarea în grupele Ligii Europei.

Echipa antrenată de tehnicianul ucrainean Yurii Vernydub va susține astăzi al 127-lea meci din cupele europene. Bilanț: 38 victorii, 37 egalități, 51 înfrângeri. Golaveraj 115-127.

Învingătoarea dublei manșe va accede în grupele Ligii Campionilor, iar echipa învinsă își va continua parcursul european în grupele Ligii Europei.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button