image
Sursa foto: IP Criuleni

Accident la Criuleni: Trei mașini au fost avariate, după ce s-au lovit puternic

Astăzi, la ora 7:46, polițiștii din Criuleni, au înregistrat informația telefonică, precum că în raionul Criuleni, satul Ratuș, s-a produs un accident rutier cu implicarea a 3 unități de transport.

La fața locului polițiștii, preliminar au stabilit că conducătorul automobilului Mercedes Sprinter a stopat pentru a ceda trecerea unui pieton, care traversa strada regulamentar, ca urmare conducătorul automobilului Mercedes Vito, angajându-se în a efectua manevra de depășire a automobilului din față, a tamponat din spate pe autovehiculul care a stopat pentru a ceda trecerea pietonului, după care s-a încadrat pe partea stângă a carosabilului, ulterior fiind lovit de către conducătoarea automobilului de model Renault Scenic.

La fața locului s-a deplasat și echipajul ambulanței pentru a-i acorda ajutor medical conducătoarei automobilului Renault Scenic, ultima refuzându-se de spitalizare.

Fiind supuși testului alcoolemiei cu aparatul Drager s-a stabilit că toți trei conducători au avut un rezultat final de 0,00 mg/l, de asemenea toți conducătorii dețin permise de conducere.

La moment se întreprind măsuri pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

Noutăţile partenerilor

comentarii: