image
Sursa foto: Harriet Lander/Copa

Mikel Arteta rămâne antrenorul lui Arsenal, în ciuda unui start modest de campionat

Mikel Arteta a fost confirmat în postul de antrenor principal al celor de la Arsenal.

Arsenal are zero puncte după două runde de campionat şi niciun gol marcat. Formaţia pregătită de Mikel Arteta a pierdut cu Brentford şi Chelsea, iar etapa viitoare are meci cu Manchester City.

Cu toate acestea, jurnalistul Fabrizio Romano asigură că momentan, postul antrenorului spaniol nu este în pericol. Arsenal are încredere în Mikel Arteta, iar tehnicianul iberic va rămâne la conducerea tehnică a echipei londoneze.

În vârstă de 39 de ani, Mikel Arteta a preluat-o pe Arsenal în 2019, fiind la prima sa experienţă ca antrenor principal, după ce a fost secund la Manchester City. Fost jucător la PSG, Rangers, Sociedad, Everton şi Arsenal, Arteta are 88 de meciuri pe banca tehnică a ”tunarilor” şi 45 de victorii.

A pierdut 25 de partide şi are un procentaj de 51.14% în ceea ce priveşte victoriile. Pe banca tehnică a ”Tunarilor”, Arteta a cucerit FA Cup şi FA Community Shiled, echivalentul Supercupei Angliei.

Dacă Arteta va fi în cele din urmă demis, cele mai mari şanse de a prelua echipa el are Antonio Conte. Cu şanse bune este cotat şi Eddie Howe, fost tehnician al formaţiei Bournemouth.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: