image
Sursa foto: Getty Images

Mbappe vrea să plece de la PSG din același motiv pentru care Neymar a părăsit Barcelona în 2017

Kylian Mbappe (22 de ani) a primit o ofertă pentru prelungirea contractului cu PSG, dar nu i-a dat importanță. Acesta a intrat în ultimul an de contract cu vicecampioana Franței.

Șefii de pe Parc des Princes își pierd răbdarea cu internaționalul francez și încep deja să-și imagineze cum va arăta echipa fără Mbappe. Real Madrid este singura echipă interesată de serviciile acestuia, dar momentan nu există o ofertă concretă.

Mbappe nu ar fi impresionat de salariul uriaș pe care îl oferă cei de la PSG pentru o prelungire a contractului.

Acesta nu vrea să fie în ”linia secundă”, după Messi și Neymar, ceea ce s-ar putea întâmpla după transferul argentinianului. Jucătorul vrea să fie liderul unui proiect și știe deja că în Paris este complicat să facă acest lucru, cu toate că este ”fericit”, notează AS.com.

”Cazul” lui Mbappe amintește de cel al lui Neymar, care a plecat de la Barcelona în 2017 din același motiv. Brazilianul și-a dorit să fie ”liderul” unui proiect, astfel că a ales oferta tentantă venită din partea PSG-ului.

Pentru a-l aduce pe francez pe Santiago Bernabeu, Perez trebuie să treacă peste nimeni altul decât emirul Qatarului. Tamim Bin Hamad Al Thani este cel care are ultimul cuvânt de spus la PSG, iar acesta nu este dispus să îl cedeze pe șeptarul parizienilor.

Emirul vrea să îl păstreze cu orice cost pe Mbappe în actualul sezon, chiar dacă asta ar însemna să riște să îl piardă gratis vara viitoare. De altfel, Al Thani este cunoscut pentru faptul că, dacă își pune în gând un lucru, de cele mai multe ori se întâmplă.

Cel care are o avere personală estimată la aproximativ 2,1 miliarde de dolari a dovedit că merge până în pânzele albe pentru a-și îndeplini visul, așa cum s-a întâmplat în cazul transferului lui Neymar de la Barcelona sau chiar al lui Kylian Mbappe de la AS Monaco.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: