image
Sursa foto: Instagram

Un model a oferit 600.000 de dolari pentru șervețelul cu care Messi și-a șters lacrimile! Ce a urmat și planul braziliencei

Lionel Messi s-a despărțit de Barcelona, iar la ultima conferința de presă nu și-a putut stăpâni emoțiile.

Vizibil emoționat de moment, Lionel Messi a început să plângă la conferința de presă și și-a șters lacrimile cu un șervețel primit de la soția sa Antonela Roccuzzo. Bucata de hârtie a fost recuperată după conferință și scoasă la vânzare pentru 1 milion de dolari.

Firesc, au apărut și potențiali cumpărători, iar unul dintre ei, modelul Playboy Luana Sandien, a plasat o ofertă pe site-ul pe care șervețelul a fost pus la vânzare de 600.000 de dolari. La scurt timp după, anunțul a dispărut.

”Am plasat o ofertă de 600.000 de dolari pentru șervețelul lui Messi, dar după anunțul a dispărut. Am oferit mai mult de jumătate din suma cerută crezând că voi câștiga, însă anunțul a dispărut imediat după.

Nu au fost oferite mai multe informații, doar a dispărut, nici nu știu dacă am reușit să cumpăr sau dacă vânzătorul a renunțat. Sper că l-am câștigat”, a recunoscut Luana Sandien, potrivit The Sun.

Dacă va ajunge, în cele din urmă, în posesia șervețelului, Luana Sandien vrea să-l folosească pentru un pictorial.

Modelul brazilian este cunoscut pentru simpatia pentru clubul Barcelona, în tricoul căruia a pozat în Playboy.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: