Alte cinci persoane, printre care o femeie de 34 de ani, au decedat din cauza Covid în Moldova
Cinci persoane au decedat de Covid-19 în ultimele 24 de ore, anunță Ministerul Sănătății. Fiecare persoană, decesul căreia a survenit din cauza complicațiilor coronavirusului suferea și de alte comorbidități. Cea mai tânără victimă avea 34 de ani. Este vorba despre o femeie din raionul Leova.
Foto: UNIMEDIA

Decese provocate de Covid-19.

Deces 6.370: Bărbat de 65 de ani din mun. Chișinău, internat în IMSP IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, nefropatie hipertensivă, obezitate, diabet zaharat.

Deces 6.371: Bărbat de 90 de ani din r. Criuleni, internat în IMSP IMU. Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, diabet zaharat, nefropatie diabetică.

Deces 6.372: Femeie de 83 de ani din mun. Chișinău, internată în IMSP IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, fibrilație atrială, diabet zaharat, nefropatie.

Deces 6.373: Femeie de 65 de ani din mun. Chișinău, internată în IMSP IMU. Comorbidități: cardiopatie, diabet zaharat, obezitate, hipertensiune arterială.

Deces 6.374: Femeie de 34 de ani din r. Leova, internată în IMSP IMU. Comorbidități: hepatită, cardiopatie, diabet zaharat.


Pub