Nume
Parola
Vizualizări: 4470
La final de mandat, managerul proiectului „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova”, Christina Otto, a vizitat ADR Nord
Bălți, 24 August 2021 — Managerul proiectului „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova” (MSPL), Christina Otto, care își încheie mandatul în Republica Moldova, și consultantul național al proiectului, Petru Veverița, au vizitat marți, 24 august 2021, Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord.

În cadrul unei ședințe comune, conducerea ADR Nord și reprezentanșii proiectului MSPL au discutat despre rezultatele cooperării și perspectivele pentru implementarea proiectelor de dezvoltare în Regiunea Nord.

În prezent, cu suportul financiar al Uniunii Europene, ADR Nord, în cooperare cu proiectul MSPL, implementează în Regiunea de Dezvoltare Nord cinci proiecte regionale: trei proiecte de îmbunătățire a serviciilor de alimentare cu apă și două proiecte de sporire a eficienței energetice, cu un buget total de circa 200 milioane lei.

În semn de recunoștință pentru aportul său la dezvoltarea relațiilor eficiente de colaborare în domeniul dezvoltării regionale, directorul ADR Nord, Maria Prisacari, i-a mulțumit managerului proiectului MSPL, Christina Otto, oferindu-i o diplomă de gratitudine.

Proiectul MSPL este finanțat de Ministerul German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și implementat de GIZ Moldova în parteneriat cu Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova și alte organizații internaționale din Republica Moldova. Perioada de implementare a proiectului MSPL, care a oferit un sprijin semnificativ în procesul de dezvoltare regională a Republicii Moldova, se încheie la sfârșitul anului 2021. GIZ Moldova asistă țara noastră în procesul de dezvoltare socio-economică din anul 1994.

#EU4Moldova #ÎmpreunăMaiPuternici #EchipaEuropa

www.adrnord.md