vineri, 26 aprilie, 2024
11.1 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeVIDEO. Victor Scutaru: Aplicând produsele ADAMA, avem siguranța că vom obține fructe de calitate

VIDEO. Victor Scutaru: Aplicând produsele ADAMA, avem siguranța că vom obține fructe de calitate

Recomandate

Victor Scutaru, fondatorul GȚ Scutaru Victor de la Edineț este implicat de ani buni în horticultură împreună cu feciorii săi.

An de an optează pentru performanță, astfel că au reușit să înlocuiască o parte din livezile clasice cu cele superintensive, iar drept partener de încredere la elaborarea schemelor de protecție a plantelor, au ales produsele ADAMA.

În acest an, schema de protecție pentru cultura măr a fost elaborată în colaborare cu specialistul ADAMA, pentru o parte din soiuri deja a început recoltarea, iar calitatea fructelor este una superioară.

„Am testat produsele ADAMA mai mulți ani la rând, astfel că ne-am putut convinge de performanța acestora. Calitatea fructelor oținute nu poate fi pusă la îndoială chiar și în anii problematici. Mai mult, datorită substanțelor active inovative, nu avem probleme nici la capitolul cantitate de reziduuri în fructe și putem comercializa merele fără a întâmpina dificultăți”, explică Victor Scutaru.

Aflați în următorul video cum s-a dezvoltat întreprinderea de-a lungul anilor și produsele aplicate pe parcursul sezonului 2021 (schema de protecție implementată este prezentată de reprezentantul tehnic și înregistrări ADAMA în Republica Moldova – Sergiu Panuța începând cu minutul 08:00):

Luminita Crivoi
Luminita Crivoi
Expert în agricultură

Citește și ›

Advertoriale