image
Sursa foto: IP Strășeni

FOTO // Strășeni: Doi copii, transportați de urgență la spital, în urma unui accident rutier

Doi copii de 12 și 13 ani au fost au fost transportați de urgență la spital, în urma unui accident rutier, produs ieri, în jurul orei 16:45, pe traseul R3 Chișinău-Leușeni, regiunea intersecției cu localitatea Lozova, raionul Strășeni.

Oamenii legii au stabilit că pe traseul R3 Chișinău-Leușeni, în intersecție cu localitatea Lozova s-a produs un accident rutier, cu implicarea unui mijloc de transport de model Mercedes Viano, condus de un bărbat de 43 ani, care deplasându-se pe drum principal a fost tamponat de către conducătorul automobilului de model Opel Vectra, condus de un tânăr de 25 de ani, care se deplasa în intersecție de pe drum secundar și a ignorat prevederile Regulamentului Circulației Rutiere.

În urma impactului, pasagerii din automobilul de model Mercedes Viano, un minor de 12 și respectiv 13 ani, au fost transportați la spitalul raional Strășeni pentru îngrijiri medicale.

Fiind testați conducătorii mijloacelor de transport cu aparatul Drager s-a înregistrat rezultate negative la prezența alcoolului în aerul expirat.

Alte circumstanțe cu privire la producerea accidentului rutier se stabilesc.

IP StrășeniIP Strășeni
IP StrășeniIP Strășeni

Noutăţile partenerilor

comentarii: