image
Sursa foto: iticket.md

VinOPERĂ – muzică și vin de calitate la Castel MIMI

În prima sâmbătă din luna septembrie sunteți așteptați la Castel Mimi la un spectacol de anvergură.

Pe data de 4 septembrie 2021, vizitatorii Castelului se vor delecta gustând din colecțiile vinăriei „Castel Mimi”, vor asculta muzică clasică de înaltă calitate, interpretată de Mihai Dogotari , Youth Orchestra Moldova si Brio Sonores.

iticket.mditicket.md

Vizitatorii sunt așteptați împreună cu familiile si prietenii, cu mașina proprie sau cu un tren diesel modern, Chișinău – Castel Mimi, oferit gratuit în limita locurilor disponibile, dus-întors.

Trenul Vinului va porni la ora 17:30 de la Gara feroviară din Chișinău, iar călătoria e prevăzută pentru 45 de minute. Întoarcerea trenului la Chișinau este programată pentru ora 23:30.

iticket.mditicket.md

Fiecare dintre cei prezenți vor avea parte de un concert grandios în aer liber cu respectarea normelor de siguranță; vin nelimitat; zone Foto; Open Air Kitchen; zone pentru picnic pe iarbă, iar pentru un consum responsabil, șoferilor li se va oferi o sticlă de vin cadou.

Evenimentul grandios VinOPERA va demara la ora 18:00, sâmbătă 4 septembrie, la Castel Mimi.

Doritorii sunt invitați să rezerveze din timp biletele, deoarece numărul locurilor este limitat, la numărul de telefon: +373 6200 1893 sau pe iTicket.md.

Prețul biletelor:

Ticket zone A: 400 mdl

Ticket zone B: 370 mdl

Ticket zone C: 350 mdl

Evenimentul VinOPERA, organizat de Castel Mimi este la a doua ediție. Prima ediție s-a desfășurat în anul 2019.

iticket.mditicket.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: