PAS nu îngroapă securea războiului cu Stoianoglo. Stamate: Mulțumim de inițiative, unele-s bune, dar de evaluare extraordinară nu veți scăpa

Președinta Comisiei parlamentare, Olesea Stamate, a venit cu o reacție la declarațiile făcute astăzi de către Procurorul General, Alexandr Stoianoglo. Aceasta spune că unele măsuri vor fi examinate și chiar sunt bune, însă de evaluarea extraordinară nu va scăpa.

Foto: UNIMEDIA
„Cetățenii au așteptat acest activism în fiecare zi de mandat al domnului Procuror General. Vedem că s-a apucat de „lucru” în cel de-al 12-lea ceas. Mulțumim, domnule Procuror General, că ați lăsat întâi hoții să plece, iar acum veniți cu inițiative legislative. Unele sunt bune, și chiar le vom examina. Dar de evaluarea extraordinară nu veți scăpa. Fiți sigur!”, a spus Stamate.

Și ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, a venit cu un comentariu după briefingul de presă al Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, unde a anunțat despre 10 măsuri în lupta cu corupția.

Procurorul General, Alexandr Stoianoglo a anunțat, astăzi, în cadrul unui nou briefing de presă, 10 propuneri ale instituției pe care o conduce, în lupta cu corupția, acestea urmând a fi propuse Guvernului, în timpul cel mai apropiat. „Îndemnăm clasa politică, toate ramurile puterii, să întreprindă niște pași concreți pentru o veritabilă luptă anticorupție”, a precizat, în context, șeful PG.


Pub