(video) Doi bărbați reținuți, după patru luni de căutare: Traficanții dețineau la ei droguri și arme

Doi bărbați de 38 și, respectiv 41 de ani, originari din orașul Anenii Noi, au fost reținuți de oamenii legii, pentru trafic de droguri și deținerea ilegală de arme.

Foto:

Potrivit poliției, aceștia sunt implicați în realizarea drogurilor de tip marijuana și mentamfetamină în cantităţi deosebit de mari, pe teritoriul municipiului Chișinău și al orașului Anenii Noi.

În urma perchezițiilor, polițiștii au depistat și ridicat aproximativ 50 grame de droguri de tip marijuana, 35 grame de metamfetamină, cântare electronice, mijloace băneşti, precum și două arme deținute ilegal.

În urma expertizei efectuate de medicul narcolog s-a constatat că persoanele se aflau în stare de ebrietate produsă de substanțe narcotice sau stupefiante.

Urmare a acţiunilor procesuale, una dintre persoanele bănuite a fost reţinută, pe un termen de 72 de ore, ulterior fiindui aplicat arest pentru 30 de zile.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală, dacă vor fi găsite vinovate riscă închisoare pe un termen de la 7 la 15 ani.



Pub