/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Evenimentele dedicate celor 30 de ani de independență, organizate în condiții restrictive. Ceremoniile trebuie să se încheie până la 17:00

missing
23 august 2021, ora 17:42

Evenimentele dedicate aniversării celor 30 de ani de la proclamarea independenței Republicii Moldova se vor desfășura în condiții restrictive. Măștile și distanțarea fizică vor fi obligatorii la ceremoniile trebuie să se încheie până la ora 17:00.

Militarii participanții la parada care va avea loc în data de 27 august la Chișinău trebuie să fie imunizați anti COVID cu ambele doze de vaccin. De assemenea, se recomandă limitarea numărului de persoane care participă la evenimentele festive.

„Este obligatorie păstrarea distanțăreii fizice, precum și purtarea măștii de protecție, chiar dacă evenimentul are loc în aer liber”, a declarat ministra Sănătății, Ala Nemer4enco după ședința Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică, care a avut loc în această după – amiază.

Ala Nemerenco a mai subliniat că se recomandă ca festivitățile organizate de Independență să  se încheie nu mai târziu de ora 17:00.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram