joi, 25 aprilie, 2024
13.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeFilip Beiu - proprietarul celui de-al 100-lea încărcător JCB vândut în Moldova

Filip Beiu – proprietarul celui de-al 100-lea încărcător JCB vândut în Moldova

Recomandate

Încărcătoarele telescopice JCB au devenit de neînlocuit în cadrul întreprinderilor care au decis să investească în acestea.

Unii fermieri susțin că un singur încărcător poate înlocui chiar și 50 de muncitori, iar lucrările la care poate fi utilizat sunt foarte variate.

Primul încărcător telescopic marca JCB a fost vândut în Republica Moldova în anul 2011, iar la 10 ani de la comercializarea acestuia și al sutălea încărcător și-a găsit proprietarul.

„Am încredere în tehnica JCB, de aceea am optat pentru un încărcător telescopic de această marcă. Deja am reușit să încărcăm zeci de mașini cu cereale cu ajutorul acestuia. În plus, e de mare ajutor și în construcții. La moment, construim o hală pentru frigider. Și în câmp la semănat este foarte util, înlocuiește tractorul și mecanizatorii care tradițional transportau semințele, îngrășămintele. Totodată, este foarte util și în depozit. JCB și-a găsit peste tot utilitatea, noi știm cum să-l folosim, de aceea nici nu punem la îndoială importanța achiziției făcute”, ne-a spus Filip Beiu, proprietarul celui de-al sutălea încărcător telescopic comercializat în Moldova.

Primul încărcător JCB a fost vândut la nordul țării fermierului Alexei Chiriac. După un deceniu de exploatare, acesta încă este de folos.

„Suntem foarte mulțumiți de rezistența acestui utilaj. Acum avem deja 2 încărcătoare JCB în întreprindere. Sunt practice în lucru, nu sunt capricioase în reparație și necesită cheltuieli mici. Ce ține de exploatare, se merită de făcut această investiție. Cel ce are peste 10 ani încă este utilizat la realizarea lucrărilor, iar acest lucru confirmă calitatea și durabilitatea foarte bună”, ne-a spus Alexei Chiriac.

Potrivit lui Emil Guțu, director executiv Elit-Tehnica, pe măsură ce fermierii aflau despre avantajele încărcătoarelor telescopice JCB, vânzările creșteau, iar acum investiția în acestea este realizată cu mai multă încredere.

„Vânzările au crescut an de an, iar acum vindem de zece ori mai multe încărcătoare anual decât în anii 2012-2013. Încărcătoarele telescopice au devenit aproape că indispensabile la implementarea tehnologiilor în producere: utile la încărcarea big bag-urilor, cerealelor, transportarea acestora, dar și altele. Mulțumim fermierilor pentru încrederea oferită și ne bucurăm că putem livra acestora tehnică de calitate superioară marca JCB”, susține Emil Guțu.

În ultimii ani, vânzările de tehnică JCB la nivel mondial au crescut considerabil, înregistrând unele dintre cele mai promițătoare majorări.

Luminita Crivoi
Luminita Crivoi
Expert în agricultură

Citește și ›

Advertoriale