vineri, 26 aprilie, 2024
12.7 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeVIDEO. Performanța mașinilor John Deere, Bednar și Rabe - prezentată de Agromester HD

VIDEO. Performanța mașinilor John Deere, Bednar și Rabe – prezentată de Agromester HD

Recomandate

Agromester HD a prezentat recent în cadrul unei expoziții specializate performanța echipamentelor John Deere și o serie de alte mărci care produc mașini de ultimă generație destinate lucrărilor în câmpurile agricole.

De data aceasta, tractoarele din a șasea serie John Deere au fost prezentate în acțiune, cuplate la grape și pluguri de la Rabe și Bednar.

Totodată, compania a prezentat o combina de ultimă generație John Deere W650, care garantează cea mai înaltă calitate a asamblării.

șasea serie de tractoare M este cea mai solicitată din întreaga linie de mașini John Deere de astăzi. Aceste tractoare de origine germană cu șasiu de cadru, cu o capacitate de 125, 155 și 195 CP, s-au arătat în Moldova ca fiind cele mai versatile, neobosite și puternice unități, optime pentru fermele de diferite dimensiuni și specializări, cu motoare de un grad mare de rezistență.

În același timp, aceste tractoare oferă cel mai înalt nivel de confort și comoditate la locul de muncă, oferind stoparea zgomotului în cabină, lumină excelentă pentru orice moment al zilei, aer condiționat eficient și cele mai confortabile mijloace de conducere.

Anul acesta s-a dovedit a fi unul de succes pentru fermieri, după doi ani de secetă. Prin urmare, la standurile companiilor de la expoziție, au avut loc numeroase discuții semnificative despre planurile de achiziție de echipamente.

Agromester HD
Agromester HDhttp://agromester.md
Agromeșter HD - dealer oficial și exclusiv al John Deere în Moldova. Compania activează pe piața din Republica Moldova începând din anul 2012. În acest timp a acumulat o experiență unică, care îi permite să satisfacă cele mai înalte cerințe ale clienților.

Citește și ›

Advertoriale