/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Un pieton a fost lovit de o mașină la Comrat. La volan s-ar fi aflat un angajat al IGP, fiul unui judecător

missing
22 august 2021, ora 16:40

Grav accident la Comrat! Un bărbat de 39 de ani a ajuns la spital cu mai multe traumatisme, după ce a fost lovit de o mașină.

Totul s-a întâmplat duminică, 22 august. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Comrat nu au precizat dacă pietonul traversa regulamentar sau nu, dar au menționat într-un comunicat de presă că la volanul mașinii de model Ford implicate în accident, se afla un tânăr de 29 de ani.

Portalul Deschide.md scrie că pietonul ar fi fost în stare de ebrietate, iar șoferul automobilului ar fi un angajat al IGP, fiul judecătorului de la Curtea de Apel Comrat, Serghei Gubenco.

Serghei Gubenco, judecător la Curtea de Apel Comrat, ar fi figurat în lista celor 14 actuali și foști magistrați, precum şi a doi executori judecătoreşti, acuzaţi de implicare în spălarea miliardelor de dolari din Federaţia Rusă prin sistemul bancar din Republica Moldova.

Cazxul este investigat de oamenii legii, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram