Mobilizarea clinicilor veterinare. Cu ocazia zilei animalelor fără adăpost, mai multe feline comunitare vor fi sterilizate

pexels-photo-4492142
Foto: Aleksandr Nadyojin

Mai multe clinici veterinare din Chișinău vor steriliza pisicile comunitare gratuit cu ocazia Zilei internaționale a animalelor fără adăpost. Sterilizările vor începe de pe 24 august și vor continua în septembrie.

Prima dată campania a avut loc pe 15 august 2020. Scopul este de demonstra importanța sterilizării și pentru a oferi clinicilor noi și cetățenilor să-și facă cunoștință. Sunt clinici care participă alături de noi deja a doilea an.

Pentru a beneficia de sterilizare gratuită e nevoie să îndepliniți un formular (AICI) sau să telefonați la nr 067598600 sau să ne contactați pe pagina noastră Societatea Umană.

Care sunt condițiile de participare?

# După ce vă înregistrați printr-un sms vă transmitem toată informația referitor la clinică.
# După aceasta contactați medicul și vă înțelegeți cu el.
# După ce ați sterilizat pisica, dați menționați clinica printr-un tag și faceți o postare de mulțumire clinicii pe profilul personal.
# IMPORTANT! Clinicile oferă doar operația de sterilizare nu și întreținerea.
# Pisica trebuie să fie fără adăpost. Se oferă două sterilizări per persoană.

Clinicile participante sunt: Clinica Veterinară Vet-Life, Chisinau ZOO, Esculap Vet, Valivet, Clinica Veterinara „IurionVet”, Clinica Veterinară „Phoenix-Vet”, Clinica veterinara „Filippov-Vet”, Fundația Moldo-Germană Laika, Family Vet în colaborare cu asociația obștească pentru protecția de animale Societatea Umană.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente