(foto) Un prieten te așteaptă! A fost lansată o pagină de Facebook dedicată adopției animalelor fără adăpost

col2

Astăzi, 21 august, este Ziua Internațională a animalelor fără adăpost. Fiecare din noi poate adopta un animăluț, fie primindu-l în familie, fie respectându-l și oferindu-i dreptul de a trăi afară fără a fi în pericol sau donând altor voluntari pentru hrană, tratamente și sterilizări. În acest sens, câțiva voluntari din Moldova au lansat o pagină de Facebook care-și propune să promoveze adopția animalelor fără adăpost și să încurajeze o atitudine grijulie și respectuoasă față de patrupezii vagabonzi.

„Cel mai important ce putem face pentru prietenii noștri mai nefericiți – este să îi respectăm și să îi tratăm cu bunătate și grijă, fiecare din ei are dreptul la viață, iar cruzimea față de animale trebuie să ia sfârșit”, notează autorii paginii de Facebook, care au pornit o întreagă campanie de adopție. De exemplu, mai multe persoane care deja au adoptat pisici din stradă au participat la o sesiune fotografică alături de pisici care-și caută stăpâni, îndemnându-i pe alții să nu cumpere prieteni patrupezi, ci să-i adopte.

Să știi că pe pagina de Facebook „Adoptă un Prieten” poți găsi patrupezi care abia așteaptă să devină parte a familiei tale. Voluntarele Daniela Herţa și Ecaterina Luţişina și Stela Dumac au încărcat mai multe imagini cu pisici care-și caută familie, le poți găsi pe toate AICI!

Și pentru că posibilitățile și circumstanțele pot fi diferite, dacă nu poți să adopți un patruped, dar îți dorești ca aceștia să trăiască o viață mai bună, poți dona AICI pentru ca patrupezii să fie îngrijiți și salvați.

Apropo, dacă vrei și tu să îndemni oamenii pe rețele sociale să adopte un prieten patruped, utilizează această ramă pentru fotografia de pe Facebook, care a fost lansată de aceiași voluntari în cadrul campaniei de adopție.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente