fbpx

Locurile din Chișinău în care vor fi deschise iarmaroacele școlare

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 23 august – 5 septembrie, în sectoarele capitalei vor fi organizate iarmaroace școlărești.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La târgurile de profil, locuitorii municipiului vor avea posibilitatea de a achiziționa rechizite școlare, vestimentație, ghiozdane și alte mărfuri pentru elevi.

Lista adreselor iarmaroacelor școlare din sectoare:

s. Botanica: Parcul „Valea Trandafirilor”;

s. Centru: str. Mitropolit Varlaam, 56, str. Ismail, intersecție cu bd. D. Cantemir;

s. Ciocana: str. Alecu Russo 61-63;

s. Râșcani: str. M. Costin, 13/1, str. Bogdan Voievod, 1/1, str. Bogdan Voievod intersecție cu str. Kiev, Calea Orheiului, 105 -105/1, str. Bulgară, str. Alexandru cel Bun și str. Cojocarilor.

De asemenea, iarmaroace școlare sunt organizate în zilele de sâmbătă și duminică (21-22 august 2021) între orele 10:00-20:00, pe Calea Ieșilor, 8 (parcarea Zity Mall) și pe strada pietonală Eugen Doga

În context, primarul Ion Ceban a solicitat preturilor de sector să asigure, în mod obligatoriu, condiții pentru comercializarea mărfurilor, cu respectarea măsurilor de prevenire și diminuare a răspândirii virusului COVID-19 și a îndemnat cetățenii să nu se îmbulzească și să evite aglomerația la tarabe, iar dacă va fi necesar, târgurile tematice vor fi prelungite pe parcursul lunii septembrie.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button