/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Maia Sandu va participa la Summitul de lansare a „Platformei Crimeea” de la Kiev

missing
21 august 2021, ora 18:20

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va participa luni, 23 august, la Summitul de inaugurare a „Platformei Crimeea”, la Kiev. La eveniment și-au anunțat prezența 14 șefi de state și de guverne, dintr-un total de 44 de delegații internaționale, inclusiv oficiali de rang înalt ai UE.

Potrivit unui comunicat al președinției, adițional Summitului, Președintele Maia Sandu va avea câteva întrevederi bilaterale. Lidera de la Chișinău va discuta cu Președinții Estoniei și cel al Letoniei, cu Prim-ministrul Suediei și cu ministrul de Externe al Austriei, precum și cu Vicepreședintele executiv al Comisiei Europene.

Din delegația Republicii Moldova mai face parte Cristina Gherasimov, consilieră prezidențială pentru politică externă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram