vineri, 19 aprilie, 2024
7.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeVIDEO. Cea mai performantă combină New Holland și prima din seria CH - acum...

VIDEO. Cea mai performantă combină New Holland și prima din seria CH – acum în Moldova

Recomandate

New Holland a lansat pe piață în 2020 o nouă gamă de combine CH – un singur model, care include în sistemul său de treierat batoza + dublu rotor separator.

New Holland CH7.70 – și mai multă performanță la recoltare

Supranumit CH7.70 (un acronim pentru Crossover Harvesting, aparent), se distinge de modelele rotative emblematice ale companiei prin avantaje unice oferite la recoltat.

Este pentru prima dată când New Holland oferă un aranjament de treierat cu dublu rotor în afara marilor CR, care includ de la CR7.80 de 415 CP la CR10.90 de 700 CP.

Unitățile de rotor de 3,45 m lungime și diametru de 542 mm oferă cea mai mare zonă de separare din segment – 2,9 mp.

Opțiunile de gestionare a reziduurilor includ un tocător de paie Dual Chop, deflectoare reglabile la distanță și un distribuitor de paie reglabil.

Viteza de descărcare este de 100 litri/sec, ceea ce înseamnă că buncărul de 9.300 litri poate fi golit în 93 de secunde.

Senzorii de randament și umiditate sunt opționali, la fel ca și sistemele de ghidare, trei camere de vizionare, pachetul de lumini de lucru cu LED și controlul automat al climatizării pentru cabină.

Datorită companiei Vadalex-Agro, modelul CH7.70 acum este disponibil pe piața Moldovei. Performanță și mai multă flexibilitate în timpul recoltării sunt doar câteva din avantajele oferite de noua serie de combine New Holland.

Mai multe detalii aflați în următorul video realizat de Agrobiznes:


Video Agrobiznes
Video Agrobizneshttps://agrobiznes.md/productie-video
Producție video realizată de echipa Agrobiznes (P)

Citește și ›

Advertoriale