image
Sursa foto: politia.md

Pe parcursul a două săptămâni, polițiștii BPRO au efectuat 69 de reţineri; Zeci de infractori dați în urmărire, reținuți

În perioada 07 – 20 august polițiștii BPRO, au reținut 164 de contravenienți, 21 persoane aflate în urmărire penală, 15 persoane aflate în căutare ca debitori de stat, 14 aflate în orientare, o persoană dispărută fără veste și reținute 3 automobile aflate în orientare.

Totodată, au fost descoperite 11 cazuri de furt, 1 caz de jaf, 15 cazuri legate de droguri, 25 acte de huliganism și 3 cazuri de violență în familie. Au fost efectuate 61 de rețineri, fiind localizaţi şi reţinuţi autorii şi complicii lor, 80 de persoane.

În această perioadă echipele mobile a BPRO au intervenit la 3533 apeluri venite din partea locuitorilor capitalei, dintre care 1552 apeluri pe timp de zi și altele 1981 pe timp de noapte. Polițiștii sunt solicitaţi să intervină la curmarea diferitor contravenții, infracţiuni sau incidente, care sunt comise pe teritoriul mun. Chișinău.

Totodată ținând cont că persistă pericolul infectării cu COVID-19, polițiștii informează cetățenii să respecte în continuare măsurile de prevenire a infecției.

Pe parcursul a două săptămâni, polițiștii BPRO au efectuat 69 de reţineri

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: