image
Sursa foto: Getty Images

El este "hopul" de care Florentino Perez trebuie "să sară" pentru a-l lua pe Kylian Mbappe! Cine este omul-cheie al mutării

Real Madrid are mai puțin de două săptămâni la dispoziție pentru a materializa transferul lui Kylian Mbappe (22 de ani) de la PSG.

Președintele spaniolilor, Florentino Perez, își dorește extrem de mult să facă mutarea vara aceasta, însă de partea cealaltă se află cineva care are un alt plan.

Pentru a-l aduce pe francez pe Santiago Bernabeu, Perez trebuie să treacă peste nimeni altul decât emirul Qatarului. Tamim Bin Hamad Al Thani este cel care are ultimul cuvânt de spus la PSG, iar acesta nu este dispus să îl cedeze pe șeptarul parizienilor.

Emirul vrea să îl păstreze cu orice cost pe Mbappe în actualul sezon, chiar dacă asta ar însemna să riște să îl piardă gratis vara viitoare. De altfel, Al Thani este cunoscut pentru faptul că, dacă își pune în gând un lucru, de cele mai multe ori se întâmplă.

Cel care are o avere personală estimată la aproximativ 2,1 miliarde de dolari a dovedit că merge până în pânzele albe pentru a-și îndeplini visul, așa cum s-a întâmplat în cazul transferului lui Neymar de la Barcelona sau chiar al lui Kylian Mbappe de la AS Monaco.

Chiar dacă Mbappe este hotărât să plece de pe Parc des Princes și să meargă pe Santiago Bernabeu, potrivit Le Parisien, citat de Mundo Deportivo, nu există niciun contact între Real Madrid și Kylian Mbappe. Se pare că cele două părți nu au negociat niciun fel de înțelegere.

Aceeași sursă precizează că, deși Kylian Mbappe vrea să meargă la Real Madrid, iar Florentino Perez este mai mult decât dornic să îl transfere pe starul francez, clubul din capitala Spaniei preferă să fie răbdător și să nu forțeze transferul jucătorului, pentru că relațiile cu Paris Saint Germain ar putea fi deteriorate, iar acest lucru ar fi în defavoarea clubului din La Liga.

Mbappe știe că PSG nu va renunța la el, dar este hotărât să nu accepte ofertele de prelungire a contractului. Astfel, Mbappe va mai juca un sezon la PSG, iar vara viitoare va putea merge la Real Madrid în postura de jucător liber de contract, lucru ce ar avantaja și clubul prezidat de Florentino Perez.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: