Alte opt decese, provocate de Covid. Cea mai tânără victimă avea 37 de ani
Opt persoane au decedat de Covid-19 în ultimele 24 de ore, anunță Ministerul Sănătății. Fiecare persoană, decesul căreia a survenit din cauza complicațiilor coronavirusului suferea și de alte comorbidități. Cea mai tânără victimă avea 37 de ani și era din Dubăsari.
Foto: UNIMEDIA

Decese provocate de Covid-19.

Deces 6.339: Femeie de 56 de ani din or. Ocnița, internată în SC. Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate, diabet zaharat.

Deces 6.340: Bărbat de 86 de ani din or. Soroca, internat în SC. Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Deces 6.341: Bărbat de 63 de ani din mun. Chișinău, internat în IMSP SCR „Timofei Moșneaga”. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate.

Deces 6.342: Bărbat de 71 de ani din mun. Chișinău, internat în IMSP IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie, nefropatie, diabet zaharat, hepatită, anemie.

Deces 6.343: Bărbat de 79 de ani din mun. Chișinău, internat în IMSP IMU. Comorbidități: nefropatie, cardiopatie, hipertensiune arterială, hepatită, diabet zaharat.

Deces 6.344: Femeie de 92 de ani din mun. Chișinău, internată în IMSP IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie, nefropatie.

Deces 6.345: Bărbat de 74 de ani din r. Cantemir, internat în SR. Cahul. Comorbidități: cardiomiopatie, hepatită.

Deces 6.346: Femeie de 37 de ani din Dubăsari, internată în IMSP IMU. Comorbidități: nefropatie, hepatită, obezitate.


Pub