Pagina oficială a Municipiului Chișinău

La Chișinău va avea loc Forumul Cadrelor Didactice

   2315

Primăria municipiului Chișinău informează în perioada 23-25 august 2021, în capitală va avea loc Forumul Cadrelor Didactice cu genericul: „Sistemul educaţional municipal la 30 ani de la proclamarea independenţei Republicii Moldova".

Evenimentul este organizat de Direcția generală educație, tineret și sport (DGETS) și va reuni cadre didactice, managerii instituțiilor de învățământ general și secundar, experți, elevi, precum și reprezentanți ai autorităților publice din domeniul educațional.

În cadrul Forumului vor fi abordate noile viziuni de dezvoltare a sistemului de învățământ și actualele provocări. Reuniunea va fi organizată sub formă de webinare online și ateliere specializate pe diverse domenii de interese pentru comunitatea pedagogică și civilă, care se vor desfășura pe parcursul zilelor de luni și marți (23-24 august 2021).

Discuțiile și dezbaterile vizavi de provocările identificate și viziunile formulate în cadrul webinarelor/atelierelor vor fi expuse în cadrul ședinței plenare a Forumului care va avea loc miercuri, 25 august 2021, începând cu ora 10:00, în Parcul Dendrariu (str. Ion Creangă, 1).

Lucrările Forumului Cadrelor Didactice vor fi transmise online pe pagina de Facebook a DGETS și prin intermediul portalului „Privesc.eu".