20:57:03 19.04.2024
Stiri

Daniel Craig a câștigat 100 de milioane de dolari pentru două filme, dar NU va lăsa niciun bani copiilor lui. De ce a luat acestă decizie

Actualitate 20.08.2021 16:59 Vizualizări2805 Autor: Ziarul National
Daniel Craig a câștigat 100 de milioane de dolari pentru două filme, dar NU va lăsa niciun bani copiilor lui. De ce a luat acestă decizie


Tradiționala listă a celor mai bine plătite staruri din lumea filmului a fost făcută publică de Variety. 17 actori și actrițe câștigă sume impresionante cuprinse între 3 și 100 de milioane de dolari.

Anul acesta, pe primul loc se află Daniel Craig. Acesta și-a adăugat în conturi nu mai puțin de 100 de milioane de dolari. Nu pentru vreun film în care-l joacă pe celebrul James Bond, ci pentru "Knives Out" 1 și 2.

Deși este cel mai bine plătit actor, acesta a declarat de mai multe ori că averea strânsă nu va ajunge la copiii lui, pe care nu vrea să-i învețe să aibă totul de-a gata. „Ideea de moștenire este dezagreabilă. Filozofia mea este să cheltuiesc banii sau sa-i donez până mor. Nu vreau să las sume mari de bani generației următoare", a mărturisit Daniel Craig într-un interviu. Acesta are doi copii.

Pe locul secund se află unul dintre preferații publicului, Dwayne Johnson, care ani la rândul a fost fruntaș în acest top. Pentru rolul din "Red One", The Rock a primit un cec cu o sumă fabuloasă, 50 de milioane de dolari.

„Medalia de bronz” la categoria salarii din filme s-a împărțit la doi: Will Smith, pentru rolul din mult așteptatul „King Richard”, pelicula în care-l interpretează pe tatăl jucătoarelor de tenis Serena și Venus Williams, și Denzel Washington, pentru rolul din "The Little Things". Fiecare a fost răsplătit cu câte 40 de milioane de dolari.

Leonardo DiCaprio („Don't Look Up”) și Mark Wahlberg („Spenser Confidential”) au adăugat și ei la avere câte 30 de milioane de dolari.

Jennifer Lawrence ("Don't Look Up") și Julia Roberts ("Leave The World Behind") sunt femeile din Cetatea Filmului care au primit cei mai mulți bani pentru cele mai recente roluri: câte 25 de milioane de dolari, urmate de Sandra Bullock, cu 20 de milioane, pentru filmul "The Lost City of D".

Tot 20 de milioane de dolari câștigă Ryan Gosling ("The Grey Man"), Chris Hemsworth ("Thor: Love And Thunder") și Brad Pitt ("Bullet Train"), urmați în top de Michael B. Jordan ("Without Remorse") — 15 milioane, Tom Cruise ("Top Gun: Maverick") — 13 milioane, Keanu Reeves ("The Matrix 4") — 12–14 milioane, Chris Pine ("Dungeons And Dragons") — 11.5 milioane și Robert Pattinson ("The Batman")- 3 milioane de dolari.

Sursa: filmnow.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md