(VIDEO) Pentru al 5-lea an consecutiv maşinile Toyota vor porni din primul rând al grilei de la Le Mans

Cine urmăreşte motorsportul cunoaşte că din după amiaza zilei de mâine, de la ora 16:00 (ora Moldovei 17:00), va începe cea de-a 89-a ediție a cursei de 24 ore de la Le Mans! Echipa TOYOTA GAZOO Racing va porni din nou din pole position cu noul GR010 HYBRID.

 

Turul lui Kamui Kobayashi de 3 minute şi 23.900 secunde în sesiunea Hyperpole, în maşina cu numărul #7, pe care o împarte cu Mike Conway și José María López, a asigurat primul pole position din era Hypercar și al cincilea consecutiv al echipei la Le Mans.

Kamui, care a contribuit la înregistrarea unui timp de tur record în 2017, a stabilit un nou punct de referință în clasa Hypercar (LMH), cea care vine să înlocuiască din acest an LMP1. Fiind acum la un al patrulea pole position personal înseamnă că este acum foarte aproape să bată recordul din toate timpurile, deținut de Jacky Ickx.

De cealaltă parte, Brendon Hartley a ajuns la finalul turului la doar 0.295 secunde distanță, în maşina cu numărul #8, pe care o va conduce alături de Sébastien Buemi și Kazuki Nakajima.

Astfel spus, rezultatele celor două echipaje în calificări asigură ocuparea primei linii de pe grila de start de către echipa TOYOTA GAZOO Racing, pentru al cincilea an consecutiv la Le Mans!

 

Succes, Toyota!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/