/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

„Mergem protejați la școală”! În acest weekend, în toată țara vor avea loc maratoane de vaccinare anti COVID

missing
20 august 2021, ora 17:40

În acest weekend, 21-22 august, în toate regiunile țării, vor fi organizate maratoane de vaccinare împotriva COVID-19, sub genericul „Mergem protejați la școală”.

Sunt invitate în special cadrele didactice, alți angajați din sistemul de învățământ, părinți, bunici și membrii familiilor. Totul pentru a oferi celor mici posibilitatea de a merge la școală în siguranță și de a se bucura de un proces educațional calitativ, în condițiile destul de complicate ale pandemiei COVID-19.

Acțiunile se vor desfășura în punctele de vaccinare din cadrul instituțiilor de asistență medicală primară raionale și locale, în intervalul orelor 08:00 și 18:00. În mun. Chișinău, activitățile de imunizare vor fi organizate suplimentar la Centrul Municipal de Vaccinare, de pe strada Petru Rareș, 18.

Vaccinarea se face fără programare prealabilă, doar cu buletinul de identitate. Potrivit responsabililor de la Ministerul Sănătății, vor fi disponibile mai multe tipuri de ser anti COVID.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram