Cu ORANGE LOVE pentru cel mai grandios festival de muzică – Summer Fest
Orange te invită să marcăm împreună ultimele zile de vară pe ritmurile celor mai răsunătoare hit-uri în cadrul Summer Fest 2021. Cea mai mare petrecere open-air a anului se va desfăşura la Grădina Botanică pe 29-30 august.
Foto: Summer Fest

Cele mai tari emoții - la cel mai tare festival de muzică din țară

Summer Fest se anunţă a fi cel mai grandios festival al anului care va avea loc pe un teritoriu de 80000m2, cu emoţii transmise pe 400m2 de ecrane LED, cu cel mai mare număr de invitați speciali în cadrul unui concert - 17 artişti internaţionali care vor evolua pe cea mai mare scenă pe care a văzut-o Moldova, dar şi cu cel mai mare număr de oaspeți – 30000 persoane care se vor bucura de atmosferă incendiară.

În calitate de headlineri ai festivalului vor evolua: Jony, Monatik, Smiley, Manuel Riva, Rasa, Мумий Троль, Carla’s Dreams, Andrew Rayel, Xабиб şi alţii.

Orange Love asigură distracția pentru toată familia

Cu Orange Love te bucuri nu doar de cea mai bună experiență de comunicare, servicii voce, televiziune, Internet fix şi mobil, conexiune 100% Fibră, cu super viteză de până la 1Gbps., dar îţi asigură şi experiențe de neuitat şi amintiri demne de un album pentru tine şi întrega ta familie.

În zona Orange Love, te aşteaptă un spaţiu special amenajat de peste 300m2, unde vei putea savura atmosfera relaxantă şi decorul exclusivist alături de cei dragi, dar şi o doză bună de adrenalină în zona de distracţie.

În plus, pe cei mai mici vizitatori îi aşteaptă distracţie nelimitată şi experienţe inedite. Orange Love a pregătit pentru copii şi amatorii de sport, un teren de 120m2, unde vor putea explora pe parcursul a 2 zile de festival mai multe atracţii gonflabile: trambuline, teren de fotbal, bandă de alergare şi alpinism, toate sub supravegherea a doi instructori.

În zona special amenajată de către Orange, vei avea parte de WIFI gratuit și posibilitatea să-ți încarci bateria telefonului.

Ne distrăm responsabil cu Orange Green

La Orange, credem că responsabilitatea noastră este să contribuim la reducerea impactului negativ asupra mediului. De aceea, la Summer Fest vom amenaja o boxă dedicată reciclării dispozitivelor uzate. Dacă deţii un telefon mobil uzat, te invităm să îl aduci pentru reciclare, iar noi te vom premia cu cadouri sustenabile marca Orange Green.

Pedalăm pentru acces la educaţie

La Summer Fest, te încurajăm să ajuţi copiii vulnerabili să meargă la şcoală. Pedalează pe bicicleta statică amplasată în zona Orange Love, iar Fundaţia Orange Moldova va oferi câte 100 de lei pentru fiecare kilometru parcurs, pentru a echipa micuţii cu rechizite şcolare şi bunuri de primă necesitate. Cei mai înverşunaţi “ciclişti” se vor alege cu premii Orange Love.

Ne distrăm împreună la maxim şi respectăm regulile COVID-19

Summer Fest va fi organizat cu respectarea tuturor regulilor anti-COVID, te rugăm să ai la tine mască de protecţie şi dezinfectant pentru mâini.

Vezi programul complet şi cumpără bilete la Summer Fest 2021

Te așteptăm cu drag la Summer Fest, unde vom trăi împreună cele mai tari şi inedite emoții!


// console.log('no ads situation')