(video) Miniștrii s-au convocat într-o nouă ședință la Guvern: Aviz pozitiv pentru proiectul de modificare a Legii privind piața petrolieră

Miniștrii se convoacă într-o nouă ședință la Guvern. Pe ordinea de zi sunt mai multe proiecte printre care și cel cu privire la cadre.

Foto: UNIMEDIA

16:00 Toate proiectele de pe ordinea de zi au fost aprobate.

15:47 Proiectul de lege pentru ratificarea Acordului de parteneriat strategic, comerţ şi cooperare dintre Republica Moldova şi Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, semnat la 24 decembrie 2020, votat.

15:45 A fost aprobat proiectul pentru ratificarea Acordului de grant, întocmit prin schimb de note, dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Japoniei privind furnizarea de echipament medical în cadrul Programului de dezvoltare economică și socială, semnat la 22 decembrie 2020.

15:40 Miniștrii au aprobat proiectul cu privire la inițierea negocierilor asupra proiectului Acordului dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Republicii Federale Germania privind conversiunea permiselor de conducere.

15:30 Guvernul a avizat pozitiv proiectul de modificare a Legii Procuraturii și a Legii CSM și CSP, dar și proiectul de modificare a Legii privind piața petrolieră. 

15:11 Doi ambasadori au fost rechemați.

15:10 Vladimir Cuc, numit secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe.



Pub