(video) Bâlbâieli la ședința Guvernului. Cuvântul care l-a pus în dificultate pe secretarul general adjunct

Eliberări cu bâlbâieli la ședința de astăzi a Guvernului. Secretarul general adjunct al Executivului, Roman Cazan, pare să fi avut emoții atunci când a prezentat lista demnitarilor ce urmau a fi eliberați din funcții.

Foto: captura ecran

Fie că s-a lăsat copleșit de emoții, fie pentru că l-a pus în dificultate cuvântul loialitate, secretarul general adjunct al Executivului, Roman Cazan, a trebuit să facă mai multe încercări până să-l pronunțe.

„Pornind de la premisa că numirea persoanelor oficiale de stat într-o funcție de demnitate publică este rezultatul voinței politicii unilaterale a Guvernului, bazat pe lolai... pe loilai...pe lolaita... loialitatea și încrederea reciprocă, propun o serie de eliberări a șefilor și a șefilor adjuncți din oficiile teritoriale ale Cancelariei de Stat”, a menționat Cazan.


Guvernul a aprobat astăzi cererile de demisie a mai multor secretari de stat și a aprobat noi numiri. Printre acestea se numără și Jana Costachi, numită secretar de stat al ministerului Afacerilor Interne.

Totodată, Executivul a decis rechemarea a doi ambasadori ai Republicii Moldova din Israel și Belarus.

Tot astăzi, directorul general al Agenției Naționale Antidoping, Victor Zubcu, a fost eliberat din funcție.


Pub