Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Anularea Licitației deschise nr. 6 pentru obținerea dreptului de încheiere a Contractului pentru amplasarea unităților de comerț ambulant stradal

   1905

Primăria municipiului Chișinău informează că Licitația deschisă nr. 6 pentru obținerea dreptului de încheiere a Contractului pentru amplasarea unităților de comerț ambulant stradal pe teritoriul orașului Chișinău, programată anterior pe data de 20.08.2021, ora 10:00, în sala de ședințe a Preturii sectorului Centru, a fost declarată nulă de către Comisia de licitație, din cauză lipsei participanților de a adjudeca loturile expuse la concurs.  

Decizia a fost luată de Comisie în temeiul pct. 36 din Regulamentul privind licitațiile cu strigare pentru obținerea dreptului de a încheia un contract privind amplasarea unității de comerț ambulant stradal pe teritoriul municipiului Chișinău, aprobat prin decizia CMC nr. 17/6 din 01.10.2021.

Potrivit prevederilor Regulamentului, cele 24 de locații stabilite pentru unitățile de comerț cu presă periodică și cu flori, precum și terase, amplasate pe străzile din sectoare și parcuri, urmează a fi expuse la licitațiile următoare.