00:28:47 29.03.2024
Stiri

Un fost susţinător al lui Stoianoglo e revoltat că Maia Sandu a fost comparată cu Plahotniuc de către procurorul general: „Nu-mi vine să cred că un mandat popular cvasitotal poate fi combătut de o mână de PUCIŞTI”

Actualitate 19.08.2021 20:40 Vizualizări6196 Autor: Ziarul National
Un fost susţinător al lui Stoianoglo e revoltat că Maia Sandu a fost comparată cu Plahotniuc de către procurorul general: „Nu-mi vine să cred că un mandat popular cvasitotal poate fi combătut de o mână de PUCIŞTI”


Ex-premierul Ion Sturza îl critică pe actualul procuror Alexandr Stoianoglo, după ce acesta îndrăznit astă să o compare pe Maia Sandu cu Vlad Plahotniuc.

„În disputa dintre vechiul procuror și noua guvernare există și un pic de emoție mânată de orgolii. E firesc. Dar s-o compari pe Maia Sandu cu Plahotniuc?! Plahotniuc a subjugat justiția ca să jefuiască nestingherit moldovenii. Maia Sandu încearcă (timid) să atragă atenția că mulți din complicii lui Plaha continuă cauza lui. Și că trec anii și nu se întâmplă nimic. Atât", a scris Sturza într-o postare pe Facebook.

Potrivit sursei citate, Maia Sandu a luptat în stradă cu regimul lui Plahotniuc, iar Stoianoglo nu scotea niciun cuvânt atunci.

CITIȚI și DOC // Stenograma ședinței de Guvern din noiembrie 2014 prin care au fost date 9,5 miliarde de lei celor trei bănci cu probleme: „Candu și Filip au participat la furtul MILIARDULUI”

„Maia Sandu luptă transparent și cu mult curaj. Cum a făcut-o în stradă ani de zile alături de camarazii ei. Cum a făcut-o în ședința de pomină a Guvernului cu jaful miliardului. Unica, de altfel. Unde ați fost voi atunci, bravii contestatari ai neamului? Vi se pare cineva fragil și vulnerabil? Greșiți, dragii mei! Nu-mi vine să cred că un mandat popular cvasitotal poate fi combătut de o mână de puciști de tot soiul și toate culorile cu interese convergente de moment", a conchis fostul susţinător al lui Stoianoglo.

Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md