/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Scarlett Johansson și soțul ei, Colin Jost, au devenit părinții unui băiețel! Ce nume au ales pentru bebeluș

missing
19 august 2021, ora 16:03

Scarlett Johansson, în vârstă de 36 de ani și soțul ei, Colin Jost, cu trei ani mai mare, au devenit părinții unui băiețel. Despre asta a anunțat soțul său pe pagina de Instagram, unde a spus și care este numele bebelușului, scrie DigitalSpy.

Mai mult decât atât, Colin Jost, soțul ei, a postat o poză pe pagina sa de Instagram, unde a anunțat fanii că Scarlett a născut un băiețel, „ Numele lui este Cosmo”, a scris Jost, iar fanii la rândul lor, nu a încetat să-i bombardeze cu mesaje de felicitare.

„Astăzi s-a născut copilul nostru. Numele lui este Cosmo. Îl iubim foarte mult”, a postat actorul.

Actrița Scarlett Johansson a ținut în secret sarcina, iar abia în luna iulie s-a aflat despre aceasta.  După ce burtica a început să se vadă, vedeta a încetat să mai iasă din casă, astfel, nu s-a prezentat nici la premiera filmului „Black Widow”, unde ea joacă rolul principal.

Pentru Scarlett Johansson este al doilea copil. Ea mai are o fetiță ce poartă numele „Rose” din fosta căsătorie cu jurnalistul Romain Dauriac.

Cei doi s-au logodit în luna mai 2019, după doi ani de relație, iar în luna octombrie 2020, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram